Naša priča

Kako je sve počelo

26.09.2005. grupa zaljubljenika u motore iz Ogulina je osnovala današnji Moto klub Vještice i stavila vješticu s konturama Kleka kao svoj znak. Uz razumijevanje Grada i udruge HVIDRA Ogulin postajemo korisnici Kneje. Krenuli smo i u organizaciju vlastitog moto susreta.

U godinama što slijede velikim zalaganjem članova pokušavamo vratiti nekadašnji sjaj Kneji. Uz pomoć sponzora, Grada i uloženim trudom ne samo da smo je obnovili nego izgradili i nove sadržaje poput natkrivene bine, sanitarnog čvora, mjesta za roštiljanje, obnove igrališta…

Naša misija je pružiti prijateljski klub vlasnicima i entuzijastima klasičnih motocikala.

Toni Vuković

Predsjednik MK Vještice

[ Naša priča ]

Povijest kluba

Od početka naši članovi redovito sudjeluju u Karavani Prevlaka – Vukovar, sudjelovali smo na 1. moto maratonu Cesta sjećanja na Bleiburgu, 1. godine zajedno sa motoristima iz Hrvatske nosili kamenje za izgradnju Crkve hrvatskih mučenika u Udbini, od početka sudjelujemo u projektu Karavana za život – bajkeri na cesti, sudjelovali smo i na Moto maratonima za Srebrenicu u BiH.

Organizirano sudjelujemo u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi. Već nekoliko godina na motorima pratimo Sv. Nikolu i dijelimo darove djeci Ogulina. Naši članovi redovito posjećuju susrete širom Hrvatske i okolnih zemalja.

Znak Vještice na leđima viđen je od Njemačke preko naših krajeva pa sve do daleke Turske i Tunisa u Africi.

rad u zajednici

SURADNJA

Odlični uvjeti koji su stvoreni na Kneji omogućili su da u suradnji s Društvom Naša djeca manifestaciju Dan obitelji preselimo na Kneju gdje se i prvi put počela održavati. Osnovna ideja da ponovno stvorimo izletište koji će koristiti športske i druge udruge, kao i mjesto obiteljskog druženja naših Ogulinaca provedena je u djelo.

dobrovoljno darivanje krvi
Pokreni video
DOĐI I VOZI S NAMA !

Postani dio naše obitelji