Naša priča

Moto klub Vještice je zajednica u Ogulinu. Osnovan 2005. godine, s vizijom ujedinjavanja motociklističkih entuzijasta, danas je MK pozitivno utjecao na više od tisuću vozača, od kojih mnogi pokušavaju ne propustiti niti jednu vožnju ili susret. MK Ogulin ne promovira nijednu marku motocikala, bez obzira na to koji vozite, dobrodošli ste!

Iako smo nekome možda samo hrpa vozača, dijelimo korisne informacije za bikere, može se raditi o bilo kojoj novoj sigurnosnoj opremi, kako nositi prtljagu, kako odabrati pravu kacigu itd.

[ Što radimo ]

Naše misije

kaciga-zuta

Vozimo motore

MK Ogulin redovito organizira izlete koji su pogodni za sve vrste motora i brzina. Naša vožnja kreće se od kratkih lokalnih ruta do kontinentalnih putovanja.

podrška

Podržavamo akcije

Podržavamo lokalne i državne dobrotvorne organizacije, poput dobrovoljnog darivanja krvi, pratimo Sv. Nikolu i dijelimo darove djeci Ogulina.

zajednica-zuta

Širimo poznanstva

U klubu imamo jako raznoliku kolekciju motocikala. Sudjelujemo i izlažemo na većini glavnih izložbi motocikala te svake godine organiziramo moto susret.

Više od 14 godina postojanja

Na području Hrvatske, Vještice sudjeluju u svim većim manifestacijama moto scene.

[ Naše prednosti ]

Zašto odabrati nas

Upoznaj nove i istomišljenike

Svaka vožnja omogućuje vam da vidite nova lica, jedina stvar koja je zajednička nit među svima je ljubav prema gumi na asfaltu.

Vožnje su sigurnije

Grupne vožnje pružaju puno više od same vožnje na nova mjesta, pružaju sigurnost i nezaboravnu avanturu.

motor

Dobij više pažnje

Pokaži svima da imaju neograničen potencijal i mogu ostvariti bilo koji cilj i odgovornosti za motocikle.

Budi dio zajednice

Biti dio kluba je neopisiv osjećaj, još bolji je kada svojim doprinosom možeš pomoći poboljšanju i razvoju zajednice.

[ članovi ]

Naš tim

Motociklistički klub pretpostavlja ozbiljnu hijerarhiju u vodstvu kao i svaka druga organizacija. Na vrhu je predsjednik Toni koji je šef izvršnog odbora.  Imamo potpredsjednika Marka čija je zadaća osigurati pridržavanje poslovnika kluba te tajnika Darija koji je zadužen za sredstva kluba.

Toni Vuković

Predsjednik

Marko Miljuš

Podpredsjednik

Dario Matijašić

Tajnik

Što naši članovi kažu

"Biti dio skupine za vožnju sjajan je način da dobijete taj nedostatak novosti u vašem životu. Svaka vožnja odvodi vas na nova mjesta, omogućuje vam da vidite nova lica."
Matija Salopek
Član
"Svaka vožnja odvodi vas na nova mjesta, omogućuje vam da vidite nova lica, jedina stvar koja ostaje zajednička nit među svima je njihova ljubav prema gumi na asfaltu i sloboda."​
Ivo Ivić
Član
+ 0
Članova kluba
0
Klupskih vožnji
0
Ukupno KM kluba
0
KM iskusne vožnje
Dođi i vozi s nama !

Postani dio naše obitelji