11. moto susret

Objavio Toni Vuković kolovoz 2017. g.

11. i 12. kolovoza 2017. g. održati će se 11. moto susret u organizaciji ogulinskog Moto kluba „Vještice“ pod pokroviteljstvom Grada Ogulina.
Ostale informacije (koje nisu na plakatu) slijede, a nešto ima i na facebooku predsjednika ili linku za događaj.

10. moto susret

Objavio Toni Vuković kolovoz 2016. g.

12. i 13. kolovoza 2016. g. održan je 10. moto susret u organizaciji ogulinskog Moto kluba „Vještice“. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je u humanitarne svrhe, odnosno za pomoć u liječenju Ogulinca Marina Vučića, koji je prošle godine teško nastradao u prometnoj nesreći.
Cijena ulaznice je simbolična i iznosi 20 kn. Prve večeri moto susreta, u petak goste je zabavljala grupa „No gain“, a u subotu će u Ogulinu gostovalo je „Zabranjeno pušenje“. Defile svih sudionika prošao je ulicama grada te su održane moto igre prije koncerta na Knejii i zabave do ranih jutarnjih sati.

9. moto susret u Ogulinu

Objavio Toni Vuković svibanj 2015. g.

Članovi Moto kluba Vještice uredili su ŠRC Kneja za svoj sada već 9. moto susret u Ogulinu, koji se održao 07. i 08. kolovoza 2015. za svoje goste i priredili im mnoge zanimljivosti.
U subotu smo ih vodili na panoramsku vožnju ogulinskim krajem, prvo nas je ugostio Hrvoje Puškarić u Kamp odmorištu Sabljaci, a nekoliko prigodnih riječi rekla je i Ankica Puškarić, direktorica TZ Ogulin. Zatim smo vožnju nastavili prema Ogulinskom Zagorju gdje nas je dočekao Mladen Mihaljević ispred OTK Ogulin i počastio nas ručkom. Za to vrijeme na Kneju su počeli pristizati i drugi gosti, preko 80 moto klubova iz Hrvatske i susjednih zemalja.