KUTAK ZA ČLANOVE I FANOVE

listopad 2017.
Aktivnosti za proslavu "Dana grada"
MK Vještice daju svoj doprinos proslavi "Dana grada Ogulina", a više o tome ćemo objaviti na našoj facebook stranici
listopad 2017.
Rally OTK Ogulin "Putovima ZNG"
MK Vještice prijatelj je s ogulinskim oldtimerima i rado se odaziva na njihova događanja. Naši očevi, prethodnici i nekadašnji ljubitelji motora vozili su ovakve strojeve.

O klubu

26.09.2005. grupa zaljubljenika u motore iz Ogulina je osnovala današnji Moto klub Vještice i stavila vješticu sa konturama Kleka kao svoj znak.
Slijedeće godine kreće se u organizaciju vlastitog moto susreta. Naravno trebalo je naći mjesto, po mogućnosti, van grada gdje se to može održavati. Fantastična lokacija za to Kneja - rekreacijski centar ali do tada nažalost zapušten.
Uz razumijevanje Grada i udruge HVIDRA Ogulin postajemo korisnici navedene lokacije. U godinama što slijede velikim zalaganjem članova pokušavamo vratiti nekadašnji sjaj Kneji. Ne samo da smo je obnovili nego izgradili i nove sadržaje, uz pomoć sponzora, Grada i uloženim trudom izgradili smo veliku natkrivenu binu, izgradili natkrivenu terasu ispred kućice, sanitarni čvor, obnovili postojeća mjesta za roštiljanje i izgradili nova, obnovili koševe na igralištu, redovito uređujemo okoliš i sadimo nove nasade na Kneji. Odlični uvjeti koji su stvoreni na Kneji omogućili su da u suradnji sa Društvom Naša djeca manifestaciju Dan obitelji preselimo na Kneju gdje se i prvi put počela održavati. Osnovna ideja da ponovno stvorimo izletište koji će koristiti športske i druge udruge, kao i mjesto obiteljskog druženja naših ogulinaca provedena je u djelo.
Danas brojimo 35 članova i prepoznati smo u moto svijetu. Svake godine u osmom mjesecu organiziramo moto susrete koji su iz godine u godinu sve posjećeniji. Fantastična lokacija, ljepota krajolika i gostoprimstvo naših članova učinila je ovaj susret nezaobilaznom destinacijom u kalendaru susreta mnogih klubova iz Hrvatske i okolnih zemalja.
Na području Hrvatske, Vještice sudjeluju u svim većim manifestacijama moto scene. Od početka redovito naši članovi sudjeluju u Karavani Prevlaka – Vukovar, učestvovali smo na 1. moto maratonu Cesta sjećanja na Bleirburgu, 1. godine zajedno sa motoristima iz Hrvatske nosili kamenje za izgradnju Crkve hrvatskih mučenika u Udbini, od početka sudjelujemo u projektu Karavana za život – bajkeri na cesti, učestvovali smo i na Moto maratonima za Srebrenicu u BiH. Organizirano sudjelujemo u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi. Već nekoliko godina na motorima pratimo Sv. Nikolu i dijelimo darove djeci Ogulina.
Naši članovi redovito posjećuju susrete širom Hrvatske i okolnih zemalja. Znak Vještice na leđima viđen je od Njemačke preko naših krajeva pa sve do daleke Turske i Tunisa u Africi.

Vodstvo moto kluba

Predsjednik

U izradi
Tajnik

U izradi
Blagajnik

U izradi