Održana Skupština MK Vještice

Objavio Toni Vuković prosinac 2016. g.

U Domu željezničara u subotu 10. prosinca održana je redovita godišnja skupština Moto kluba "Vještice“. Pored redovitog radnog dijela, za sve prijatelje kluba, institucije Grada i sponzore koji su pomogli u organizaciji 10. jubilarnog Moto susreta, održanog u kolovozu ove godine, nakon Skupštine organiziran je i zabavni dio u kome je nastupila ogulinska grupa "No Gain".
Predsjednik MK Vještice, Anton Vuković, s ponosom ističe kako je ovogodišnji moto susret, zahvaljujući dijelom i humanitarnom nastupu grupe "Zabranjeno pušenje", bio najposjećeniji do sada.
Podsjetimo, sav prihod od donacija na susretu, bio je namijenjen liječenju nesretno stradalog Ogulinca, Marina Vučića. Organizatori su prisutnima na Skupštini uručili prigodne zahvalnice za pomoć u radu kluba.
Također, uručene su zahvalnice i članovima kluba koji su se posebno istaknuli svojim radom u ovoj godini.

Vožnja 1

Objavio OG Portal lipanj 2017. g.

Poslove uređenja Kneje obavljali članovi Moto kluba “Vještice”. Oni su bili nekako samozatajni, ali je OG Portal uspio doznati da su u ruke uzeli kosilice i drugi alat te prionuli na košnju i uređenje okoliša. Uz pomoć članova Ski skluba, obavili su taj posao na obostrano zadovoljstvo i nakon svega možemo i jednim i drugima čestitati na trudu i dobroj volji.